top of page

When proud-pied April, dressed in all his trim

29. aprill, 2021


Zao a!


Lõpus ometi üks postitus üle pika aja. Ning veidral kombel ei seisnegi postituste vähesus seekord minu laiskuses, vaid lihtsalt selles, et midagi pole toimunud.

Hetkel naudime me siin Eestis endiselt karantiini, kodukooli ning üleüldist isoleeritust. Käies ajaga kaasas, nihkuvad ka YFU üritused järjest rohkem zoomiruumidesse. Paari nädala eest toimus esimene kodugruppide kohtumine. Kodugrupid kujutavad endast kampa inimesi, kes (teoorias) kõik suunduvad vahetusaastale samasse kanti + grupijuhid, kes jagavad oma tarkust & õpetusi. Mind sobitati gruppi nimega Euroopa3+Muu maailm. Njah, meie riikide valik on kindlasti teistest kirjum, aga vaieldamatult ka huvitavam. Meie gängi kuuluvad:


- Mina (Hiina)


- Heleriin (Iirimaa)


- Agne (Jaapan)


- Evgenia (samuti Jaapan)


- Viktooria (Lõuna-Aafrika)


- Laura (Tai)


- Lotta (Tšehhi)


- Kaspar (Kes eksis meie gruppi kuidagi ära (Belgia Wallonia))



Ja meie vinged grupijuhid:


- Kätryn (Käis Hiinas)


-Anett (Käis Jaapanis) https://eluhuviline.wordpress.com


-Karin (Käis Rootsis) https://karinrootsis.wordpress.com



Kohtumine ise oli samuti väga tore, kuigi ma sealt eriti palju uut infot ei saanud. Vähemalt pidin veidi mõtlema enda identiteedi üle & seisma vastu mõningatele eelarvamustele. Ei jõua järgmist kohtumist ära oodata!

Teiseks saime me kutse ELOle!! Küll nüüd alles on mida oodata! Praeguste plaanide järgi toimub ELO juuni keskel, loodame, et see ei muutu. ELO, ehk eelorientatsioon, on paljude YFUkate sõnul üks parimaid kogemusi vahetusaastast, sest seal saad sa tuttavaks oma lennu inimestega (me oleme 30. lend weeeee) Tehakse igast töötubasid ja valmistatakse meid minekuks ette.

Vahepeal jõudsin ka väikse video kokku klõpsida, et loodetavasti natuke toetajaid leida. (Praegu on mul veel puudu 2345€ niiet tuleb kiirelt liigutama hakata XD)

Siin see on!



See oligi mu väike kevadine update! Nautige ilusat ilma (nagu kõik zoomiõpetajad ikka meelde tuletavad) ja järgmise korrani!


Zai jian!!



bottom of page